پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان،  ترکیه،  ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.

  • رشته پلو

  • عدس پلو

  • میگو پلو

  • پلوي جوانه ماش


آشپزی پلو ,انواع ,آشپزی ,برنج ,پخت ,مواد ,می‌شود که ,با مواد ,ممکن است ,کنند و ,آن رامنبع

طرز تهیه سوپ شیر و سوپ جو

دستور تهیه 3 نوع غذای محلی خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه آش ترخینه به همراه دستور تهیه سالاد الویه و شله زرد خوشمزه

طرز تهیه مارمالاد گلابی، مارمالاد آلبالو و مارمالاد هلو

طرز تهیه استانبولی پلو

پلو و انواع آن

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود فایل خدمات زیبایی و جوانسازی پکیج های 6040 حرف آخر عشقولانه ابزار میلاد سازنده دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی رئیسی سریال دانلود خرید بهترین ترازوی رادین Game Online