برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.
مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو
گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم
برنج :یک کیلو
رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی:سه کیلو
پیاز سرخ کرده :3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن :100 تا 150گرم
نمک و فلفل :به مقدار کافی
استانبولی پلو
تعداد زمان لازم پخت
برای 6 نفر 1 ساعت و 15 دقیقه
دستور تهیه 3 نوع غذای محلی خوشمزه و پرطرفدار
طرز تهیه آش ترخینه به همراه دستور تهیه سالاد الویه و شله زرد خوشمزه