برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟

استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.

 Image result for استانبولی

ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.

مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو

گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم

برنج :یک کیلو

رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی:سه کیلو

پیاز سرخ کرده :3 تا 4 قاشق سوپخوری

روغن :100 تا 150گرم

نمک و فلفل :به مقدار کافی

استانبولی پلو

تعداد زمان لازم پخت

برای 6 نفر 1 ساعت و 15 دقیقه


آشپزی استانبولی ,گوجه ,پلو ,فرنگی ,لازم ,سوپخوری ,گوجه فرنگی ,استانبولی پلو ,رب گوجه ,می باشد ,باشد کهمنبع

طرز تهیه سوپ شیر و سوپ جو

دستور تهیه 3 نوع غذای محلی خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه آش ترخینه به همراه دستور تهیه سالاد الویه و شله زرد خوشمزه

طرز تهیه مارمالاد گلابی، مارمالاد آلبالو و مارمالاد هلو

طرز تهیه استانبولی پلو

پلو و انواع آن

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید نایلون ضربه گیر وب سایت رسمی دی جی مرتضی چیذری مرتضی چیذری Dj MorTeza Chizari باشگاه فرهنگی ورزشی پارسه کازرون بهترین سایت وبلاگ رسمی آیکیدو شیهان پورخورسند دکتر سهیل سالاری متخصص ارتودنسی و دکتر شقایق لوح متخصص دندان سفر davidq8 local عــمـــــران داک چاپ پوستر دیواری