شیوه اصولی درست کردن سوپ جو و سوپ شیر

سوپ از جمله یکی از بهترین پیش غذاها به شمار می رود که انواع مختلفی دارد. از آنجایی که در تهیه سوپ ها از مواد غذای زیادی استفاده می شود، ارزش غذایی بسیار بالایی دارند.

به همین دلیل است که سوپ یکی از غذاهای مناسب برای بیماران به شمار می رود. از جمله مهم ترین انواع سوپ می توان به سوپ شیر و سوپ جو اشاره کرد که آشپزی آنها بسیار ساده است. اگر دوست دارید با دستور تهیه این دو سوپ آشنا شوید، ما را در ادامه همراهی کنید.

1-طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی

سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم :

سوپ جو

مواد لازم برای سوپ جو

  • جو :1 پیمانه
  • سینه مرغ :نصف
  • جعفری :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده
  • جو پرک :5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ :2 لیوان
  • هویج رنده شده :نیم کیلو
  • نمک :به میزان دلخواه
  • زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک :به میزان دلخواه
  • روغن زیتون :برای تفت دادن

 

 درست-کردن-سوپ-جو


آشپزی سوپ ,قاشق ,جو ,تهیه ,خوری ,طرز ,سوپ جو ,1 قاشق ,تهیه سوپ ,قاشق غذا ,و سوپمنبع

طرز تهیه سوپ شیر و سوپ جو

دستور تهیه 3 نوع غذای محلی خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه آش ترخینه به همراه دستور تهیه سالاد الویه و شله زرد خوشمزه

طرز تهیه مارمالاد گلابی، مارمالاد آلبالو و مارمالاد هلو

طرز تهیه استانبولی پلو

پلو و انواع آن

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خدمات مجالس آریامن خرید و فروش لاستیک سواری معرفی بهترین های ایران و جهان دستگاه تصفیه آب فروشگاه اینترنتی Rivkaotvkgbop2 Tapak وبلاگ نسیم جک پارکینگ BFT سِند مارکت vapormo shop